Museets venner

IMG_0030Bli medlem

Ønsker du å støtte museets arbeid med å ivareta bygdas kulturarv kan du melde deg inn i venneforeningen. Vi har mange pågående prosjekter og er takknemlig for all støtte for å opprettholde et levende museum. Prisen er kr. 150,- for enkeltmedlem og kr. 200 for en hel familie. For medlemskap kontakt bestyrer.

Dugnad (2) redigert

Dugnadsgjengen – bli med! (NB! grunnet Korona er det for tiden ingen dugnader)

Mange vil bidra litt mer aktivt enn å være støttemedlem. Museet er helt avhengig av frivillig hjelp og vi kjører flere typer dugnader hver uke. Mandager er den faste dagen. På dagtid fra kl.10 er det alltid folk på verkstedet som skrur og mekker på kjøretøy og maskiner. Ofte har vi også en snekkergruppe som gjør alt fra vedlikehold til å bygge nytt. På kvelden er det faste dugnader kl. 18-20. Da er det gjerne fotografering og registrering av gamle gjenstander og utstillingsarbeid som er i fokus. Felles mat og kaffe kl. 12 og 20. Det er en herlig gjeng i blandet alder så ikke nøl, bli med du også! Meld deg på til bestyrer Johanne C. F. Hortemo. Da kan du velge å stå på sms-liste og vil motta informasjon om hva som skjer, og når.

Strikkekafe YraStrikke-kafé (NB! grunnet Korona er det for tiden ingen Strikke-kafè)

Strikke- og spinnekafe på Grasham hver første mandag i måneden! ALLE hjertelig velkommen – med og uten ull og garn. Følg med på facebook for kurs og turer som strikkeklubben arrangerer!

01 - 02 - IMG_0494Urteklubben

Er du interessert i hage og urter er kanskje urteklubben noe for deg?

Deres flotte urtehage kan du se ved museets setehus.

01 - Nærbilde Harald i fortia vårBirkenes Historielag

Historielaget blei stifta i 1982 og arbeider for at alt av historisk interesse i Birkenes blir tatt vare på. De gir ut en årsskrift og arrangerer fortellerkvelder i Knutsonsalen på Grasham. Følg med på Facebook for aktuelle datoer! Historielagets leder er Edvard Lauen.

 TelemarksvegenTelemarksveien

Vi er del av Telemarksvei-satsningen og er en av flere anbefalte destinasjoner på denne ruta mellom Kristiansand og Seljord. ny brosjyre med informasjon utkommer hver år. Følg på Facebook eller se hjemmesiden.