Museets venner

Bli medlem

Ønsker du å støtte museets arbeid med å ivareta bygdas kulturarv, kan du melde deg inn i venneforeningen. Vi har mange pågående prosjekter og er takknemlig for all støtte for å opprettholde et levende museum. Prisen er kr. 150,- for enkeltmedlem og kr. 200 for en hel familie. For medlemskap kontakt bestyrer.

Dugnad (2) redigert

Dugnadsgjengen – bli med!

Mange vil bidra litt mer aktivt enn å være støttemedlem. Museet er helt avhengig av frivillig hjelp, og vi kjører flere typer dugnader hver uke. Mandager kl. 18 holdes det dugnad i Møllebygget. Tirsdager fra kl.10 samles en gjeng frivillige for å drive med registrering av museumsgjenstander og skanning og identifisering av gamle foto. Det er en herlig gjeng i blandet alder, så ikke nøl, bli med du også! Flere frivillige er hjertelig velkommen. Meld deg på til Inger B. Slågedal (finn kontaktinfo under «Kontakt» øverst her på museets nettside). Da kan du også velge å stå på sms-liste og vil motta informasjon om hva som skjer, og når.

01 - 02 - IMG_0494Urteklubben

Er du interessert i hage og urter er kanskje urteklubben noe for deg?

Deres flotte urtehage kan du se ved museets setehus (Gamlehuset/Mercedeshuset).

01 - Nærbilde Harald i fortia vårBirkenes Historielag

Historielaget blei stifta i 1982 og arbeider for at alt av historisk interesse i Birkenes blir tatt vare på. De gir ut årsskrift og arrangerer fortellerkvelder i Knutsonsalen på Grasham. Følg med på Facebook for aktuelle datoer! Historielagets nåværende leder er Kristen Rosåsen.

 TelemarksvegenTelemarksveien

Vi er del av Telemarksvei-satsningen og er en av flere anbefalte destinasjoner på denne ruta mellom Kristiansand og Seljord. Ny brosjyre med informasjon utkommer hver år. Følg på Facebook eller se hjemmesiden.